Services

V.v.E Schoonmaak

Is uw VvE op zoek naar een betrouwbaar en goed schoonmaakbedrijf voor de VvE schoonmaakwerkzaamheden? Dan zijn wij dé partij die u zoekt! In overleg met de VvE en de beheerders stellen wij een passend schoonmaakplan op. Of het nu gaat om een ​​grondige opleverschoonmaak of een regelmatige reguliere schoonmaak. Schoonmaakbedrijf Wagenaar heeft alles in huis om het schoonmaken van appartementsgebouwen goed te doen.

Schoonmaak trappenhuizen VvE

Het schoonmaken van de trappenhuizen is voor een VvE een vervelende en bovenal tijdrovende klus. Als u meerdere panden beheert dan is het natuurlijk onbegonnen werk als u deze de hele tijd moet onderhouden en schoon moet maken. Wij kunnen u daarbij helpen!

Waarom het trappenhuis schoonmaken?

Het trappenhuis schoon laten maken klinkt misschien een beetje raar. Het trappenhuis is toch een plek die niet heel vaak wordt bezocht? Nou, dat is een misverstand en waarschijnlijk de reden waarom veel trappenhuizen ongelooflijk smerig zijn of achterstalig onderhoud hebben.

Het trappenhuis is de plek waar de bewoners elkaar ontmoeten. Het is het kruispunt van het gebouw. Het is dus raadzaam om deze goed schoon te houden zodat de mensen die uw pand huren zich prettiger voelen in het gebouw.

VVE

Uw trappenhuis laten schoonmaken?

Wilt u als vastgoedondernemer de trappenhuizen van uw panden laten schoonmaken? Wij van schoonmaakbedrijf Wagenaar hebben alle vaardigheden in huis om ieder trappenhuis weer om te toveren tot frisse en schone plek! Niet alleen fijn voor u, maar ook voor de huurders van het pand. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem bij verdere vragen contact met ons op via het contactformulier.