Services

Wie trappenhuis schoonmaken Purmerend zegt, die zegt schoonmaakbedrijf Wagenaar! Woont u in Purmerend en wilt u binnenkort uw trappenhuis schoonmaken? Lees dan snel verder. Het trappenhuis is wellicht een plaats waar u niet zo vaak naar omkijkt. Toch is het trappenhuis schoonmaken niet onbelangrijk! Deze moet goed worden onderhouden en regelmatig worden schoongemaakt. Als u deze ruimte in het pand overslaat bij de schoonmaak zou dat wellicht invloed kunnen hebben op de waarde van het pand.

De VvE is verantwoordelijk voor de schoonmaak van ramen, deuren, hallen en trappenhuizen. De bewoners willen deze klusjes uiteraard niet zelf doen. Wilt u als VvE bestuurder deze klus uitbesteden? Dan is schoonmaakbedrijf Wagenaar het bedrijf dat u zoekt.

Waarom zou u de trappenhuizen van uw panden schoon moeten maken?

U vraagt zich misschien af: waarom zou ik mijn trappenhuis schoon moeten houden? Het is immers een plek die niet heel vaak wordt bezocht en bewoners gebruiken het alleen maar om naar hun woning te gaan en om naar buiten te gaan. 

Uw trappenhuis schoonmaken is echter geen overbodige luxe. Veel mensen in uw pand maken dagelijks gebruik van het trappenhuis. Het is de plek waar mensen elkaar ontmoeten en een praatje maken.

Professionele reiniging van uw trappenhuizen

Schoonmaakbedrijf Wagenaar maakt de trappenhuizen van uw panden goed schoon! Dit doen wij op een verantwoorde, veilige en milieuvriendelijke manier. Onze schoonmakers beschikken over de juiste vaardigheden, een SVS-opleiding en de nodige kennis zodat alle werkzaamheden volgens plan gaan; zo kunt u, maar kunnen vooral uw huurders weer genieten van een mooi en fris trappenhuis! Dus voor trappenhuizen schoonmaken Purmerend belt u schoonmaakbedrijf Wagenaar!

Uw trappenhuis schoonmaken in Purmerend?

Wij van schoonmaakbedrijf Wagenaar zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van trappenhuizen. Bent u verantwoordelijk voor de schoonmaak van de panden van de VvE? Vraag dan snel bij ons een offerte aan. Bij verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

WhatsApp Image 2020-12-15 at 14.20.40 (6)
VVE