Services

Wie trappenhuis schoonmaken Haarlem zegt, die zegt schoonmaakbedrijf Wagenaar! Wilt u uw trappenhuis schoonmaken en bent u namens de VvE verantwoordelijk voor de schoonmaak van panden in Haarlem? De trappenhuizen in deze panden worden tegenwoordig vaak vergeten bij de schoonmaak. Het trappenhuis is misschien een plek waarvan u denkt dat hij niet vaak bezocht wordt, maar het tegendeel is waar.

Wij hoeven u vast niet uit te leggen dat een schoon trappenhuis bijdraagt aan de uitstraling van uw panden. Ook de huurders in uw pand vinden het natuurlijk fijn als het trappenhuis netjes en schoon is. Het is dus raadzaam om deze goed schoon te houden. Hebt u hier zelf geen zin in of geen tijd voor? Dan biedt schoonmaakbedrijf Wagenaar wellicht een goede uitkomst! Wij helpen u graag met het schoonmaken van de trappenhuizen van uw VvE panden. Dit doen wij uiteraard op een verantwoorde en goede manier, zodat u geen omkijken meer heeft naar de schoonmaak van deze trappenhuizen.

Waarom uw trappenhuizen laten schoonmaken?

Waarom u het trappenhuis schoon moet maken? Omdat dit het kruispunt is van uw pand. Huurders komen elkaar tegen, knopen een praatje aan en gebruiken het trappenhuis om bij de woning te komen. Het is dan fijn dat het trappenhuis fris is en niet stinkt. Huurders zullen deze ruimte zelf niet schoonmaken. U bent dus verantwoordelijk voor de schoonmaak van de trappenhuizen.

Professionele reiniging van uw trappenhuizen

Schoonmaakbedrijf Wagenaar is gespecialiseerd in de schoonmaak van traphuizen. Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde schoonmakers die beschikken over de juiste kennis en ervaring, zodat geen klus te gek is! Uiteraard werken wij op een verantwoorde en mileurvriendelijke manier. Dus voor trappenhuizen schoonmaken Haarlem belt u schoonmaakbedrijf Wagenaar!

Uw trappenhuizen schoonmaken in Haarlem?

Hebt u een pand met een trappenhuis in Haarlem en bent u geïnteresseerd in onze schoonmaakdiensten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem bij verdere vragen contact met ons op via het contactformulier.

Trappenhuizen schoonmaken Haarlem
VVE