Services

Een flexibel schoonmaakbedrijf uit Purmerend!

Wij zijn schoonmaakbedrijf Wagenaar. Een flexibel schoonmaakbedrijf uit het prachtige Purmerend. Kwaliteit, kennis en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel! Bent u klaar met uw ontzettend vieze kantoorpand of uw vieze ruiten? Wij helpen u uit de brand!

Kwalitatief goed werk leveren vinden wij ontzettend belangrijk. Wij zorgen er daarom voor dat wij op de hoogte zijn en blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de schoonmaakbranche. Zo weet u zeker dat de diensten die wij uitvoeren altijd worden uitgevoerd volgens de nieuwste technieken en met het nieuwste materiaal!

WhatsApp Image 2020-12-15 at 14.20.40 (6)

Wat zijn onze specialiteiten?

Schoonmaakbedrijf Wagenaar biedt een breed scala aan diensten. Zo zijn wij gespecialiseerd in glasbewassing, het schoonmaken van bedrijfspanden en opleveringsschoonmaak na de verbouwing van bijvoorbeeld een kinderdagverblijf.

Waarom schoonmaakbedrijf Wagenaar?

Waarom zou u voor ons schoonmaakbedrijf uit Purmerend kiezen? Schoonmaakbedrijf Wagenaar werkt met de nieuwste en meest milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. De medewerkers die bij ons in dienst zijn beschikken allemaal over een SVS-opleiding, zodat wij er zeker van zijn dat wij kwaliteit leveren.

Ik kan wel een schoonmaakbedrijf gebruiken!

Zoekt u een schoonmaakbedrijf dat al uw zorgen uit handen neemt? Dan bent u bij schoonmaakbedrijf Wagenaar aan het juiste adres! Wij zijn een full-service schoonmaakbedrijf dat meer zaken aanpakt dan u denkt.

Mochten wij tijdens het schoonmaken dingen tegenkomen die aan vervanging toe zijn, dan vervangen of repareren wij dit kosteloos voor u. Wij pakken alles aan van a tot z, zodat u zonder zorgen kunt genieten van een schoon pand.

Wij verzorgen de schoonmaak voor u in onder andere: Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Lelystad. Wij komen ook graag naar u toe in Amsterdam, Purmerend, Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen, Haarlem etc. Hebt u vragen of bent u benieuwd naar de actuele prijzen? Neem dan gerust contact met ons op!