Interieurschoonmaak & Schoonmaak kantoren

Een schoon kantoor is het visitekaartje van uw bedrijf. Daarom is schoonmaakbedrijf R.Wagenaar gespecialiseerd in het schoonmaken van kantoren en bedrijfsruimtes, zowel microvezel als traditioneel passen wij toe binnen ons schoonmaakwerkzaamheden. Wij werken met gekwalificeerde schoonmakers. Wij stellen samen met u een schoonmaakrooster zodat u geen last heeft van ons tijdens werktijden.

Schoonmaak scholen

Een school schoonmaken is doorgaans een flinke klus. Leerlingen brengen immers genoeg vuil binnen. Krappe budgetten in het onderwijs maken het extra belangrijk om de werkzaamheden goed en efficiënt te plannen in overleg met de schoolleiding. Door bijvoorbeeld af te spreken dat leerlingen hun stoelen op tafel zetten, kunnen onze medewerkers efficiënter werken.

Kantoor schoonmaken

Eenmalige schoonmaak

Gaat u verbouwen? Betrek ons bij uw verbouwplannen. Door onze ruime ervaring kunnen wij u adviseren over afwerkmaterialen en vloeren, maar ook over een doeltreffende aanpak die de schoonmaak na de verbouwing bespoedigt.

Vereniging van eigenaren

Zoekt u een betrouwbaar schoonmaakbedrijf voor u vereniging van eigenaren dan bent u bij schoonmaakbedrijf R.Wagenaar aan het juiste adres ! Wij verzorgen voor de VVE de glasbewassing de schoonmaak van trappenhuizen liften en andere openbare ruimtes.

Kantoor schoonmaak in de omgeving van PurmerendInterieurschoonmaak in de omgeving van PurmerendKantoorpand schoonmaak in de omgeving van Purmerend