Services

Glasbewassing

Zijn uw ramen en kozijnen ongelooflijk vies en kunnen ze wel een schoonmaakbeurt gebruiken? Of bent u niet tevreden met uw huidige glazenwasser? Dan bent u bij schoonmaakbedrijf Wagenaar aan het juiste adres! Wij maken al uw ramen op een vakkundige, veilige en milieuvriendelijke manier schoon, zodat u weer kunt genieten van stralende ramen!

Vakbekwame en gecertificeerde glazenwassers

Glasbewassing is niet zomaar een klus die iedereen even goed kan uitvoeren. Bij schoonmaakbedrijf Wagenaar weten wij dit als geen ander. Om deze reden werken wij uitsluitend met vakbekwame en gecertificeerde glazenwassers, zodat uw ruiten na afloop weer stralen en er geen rare vegen overblijven.

Waarom u uw ramen regelmatig moet laten reinigen

Uw ruiten regelmatig laten reinigen is enorm belangrijk. Als u dit een tijd niet doet hecht er allerlei vuil aan de ruiten wat er moeilijk af te wassen is. De klus zal na verloop van tijd dus een stuk moeilijker zijn. Houd het daarom regelmatig bij.

Uw ramen schoonmaken door middel van een hoogwerker

Wellicht woont u op 40 meter hoogte en denkt u: kan ik mijn ramen laten schoonmaken op zo’n hoogte? Natuuurlijk kan dat! Wij kunnen uw ramen namelijk ook schoonmaken door middel van een hoogwerker. Wij kunnen op deze manier tot wel 40 meter hoogte komen.

Uw ramen laten reinigen?

Wilt u uw ramen laten reinigen door schoonmaakbedrijf Wagenaar? Vraag dan vrijblijvend een offerte op of neem bij verdere vragen contact met ons op via het contactformulier.

WhatsApp Image 2020-12-15 at 14.20.40 (2)

Telescoop Glasbewassing

Er zijn nog steeds veel mensen die nog nooit hebben gehoord van telescoop glasbewassing. Voor veel mensen is het een onbekende manier van ramen schoonmaken. Er heerst nog altijd het traditionele beeld dat glasbewassing alleen gedaan kan worden met een ladder en een vochtige spons. Door de regelgeving van de Arbodienst zijn wij bij gebruik van een ladder echter beperkt tot een hoogte van 10 meter en dat is lang niet altijd voldoende.

Om toch uw ramen op een professionele en effectieve manier schoon te maken kan schoonmaakbedrijf Wagenaar gebruik maken van telescoop glasbewassing. Met de inzet van deze techniek kunnen wij tot een hoogte komen van maar liefst 18 meter! Bij deze manier van wassen maken wij gebruik van puur osmosewater. Dit water droogt streeploos en vlekloos op.