Professionele Glasbewassing

Bent u op zoek naar een professionele glazenwasser of bent u niet tevreden over uw huidige glazenwasser? Dan bent u bij schoonmaakbedrijf R.Wagenaar aan het juiste adres voor het voor het vakkundig schoonmaken van uw ramen en kozijnen. Glazenwassen is een specialistisch vak, schoonmaakbedrijf R.Wagenaaar beschikt over ervaren en vakbekwame Nederlandstalige glazenwassers die uw ramen en kozijnen professioneel schoonmaken.

Traditionele Glasbewassing

Wij verzorgen de glasbewassing tot de eerste etage traditioneel met de hand. Wij van Schoonmaakbedrijf R.Wagenaar weet als geen ander dat het schoonmaken van ramen een specialistisch vak is. Schoonmaakbedrijf R.Wagenaar beschikt daarom ook over ervaren, vakbekwame en gecertificeerde glazenwassers die uw ramen en kozijnen professioneel schoonmaken.

Telescoop Glasbewassing

Telescoop glasbewassing is voor veel mensen nog steeds en onbekende manier van ramen lappen. Voor u is de ladder misschien nog steeds een vertrouwd straatbeeld? Dat de glazenwasser hoog op de ladder staat met een emmer en spons.Door de wet - en regelgeving van de ARBO dienst met betrekking tot veilig en verantwoord werken op de ladder is de maximale werk hoogte vast gesteld van 10 meter hoog.

Om uw ramen en kozijnen toch vakkundig en efficiënt te kunnen reinigen maken wij gebruik van de telescoop bewassing methode. Bij telescoop glasbewassing maken wij gebruik van puur osmosewater dit water droogt streeploos en vlekloos op. Wij kunnen door dit unieke systeem tot maar liefst 18 meter hoog de ramen en kozijnen bij u schoonmaken.Uw ramen en kozijnen laten reinigen doormiddel van telescoop bewassing systeem is bovendien stukken goedkoper dan met een hoogwerker.

Glasbewassing Hoogwerker

Voor schoonmaakbedrijf R. Wagenaar is GEEN raam te hoog zijn de ramen van uw bedrijfspand of V.v.E te hoog of niet te bereiken met de ladder dan is het gebruik maken van een hoogwerker de idealen oplossing om uw ramen en kozijnen vakkundig en efficiënt schoon te maken een hoogwerker bereikt zonder problemen de gewenste hoogte waar een ladder of telescoop bewassing systeem niet bij komt. Uiteraard zijn onze medewerkers gecertificeerd om te mogen werken met een hoogwerker.

Uw ramen streeploos schoon