Veelzijdig aanbod, marktconforme prijs!

Bij schoonmaakbedrijf Wagenaar houden we van goede service en een ruim aanbod, tegen een eerlijke prijs. Ons aanbod van verschillende diensten is dan ook ontzettend veelzijdig! Bij ons kunt u terecht voor onder andere de volgende diensten: bedrijfsschoonmaak, VvE schoonmaak, glasbewassing, vloeronderhoud.

Onze schoonmakers hebben de juiste kennis en ervaring om van iedere ruimte weer een paradijs te maken. Dit kan uw bedrijfspand zijn, maar ook scholen helpen wij uit de brand.

Trappenhuis schoonmaken Amstelveen

V.v.E Scoonmaak

Is uw VvE op zoek naar een betrouwbaar en goed schoonmaakbedrijf voor de schoonmaakwerkzaamheden? Dan zijn wij dé partij die u zoekt! In overleg met de VvE en de beheerders stellen wij een passend schoonmaakplan op.


Lees meer

Interieurschoonmaak

Schoonmaakbedrijf Wagenaar is gespecialiseerd in het schoonmaken van kantoorpanden en bedrijfsruimtes. Een schoon kantoor is ontzettend belangrijk. Niet alleen voor uzelf, maar ook zeker voor de opdrachtgevers en medewerkers.


Lees meer

WhatsApp Image 2020-12-15 at 14.24.33


WhatsApp Image 2020-12-15 at 14.20.40 (2)

Glasbewassing

Kunnen uw ramen wel een schoonmaakbeurt gebruiken? Wij staan voor u klaar. Met onze manier van glasbewassing kunnen wij tot wel 40 meter hoog werken. Dus ook als u hoog woont kunnen wij uw ramen vakkundig en op een veilige manier wassen.


Lees meer

Vloeronderhoud

Onderhoud aan uw vloer nodig? Geen probleem! Schoonmaakbedrijf Wagenaar heeft veel kennis en ervaring op het gebied van vloeronderhoud. Wij kunnen verschillende soorten vloeren goed reinigen, zodat u na afloop geen vlekken meer zult zien!


Lees meer

WhatsApp Image 2020-12-15 at 14.20.40 (6)

Onze schoonmakers hebben de juiste kennis en ervaring om van iedere ruimte weer een paradijs te maken. Dit kan uw bedrijfspand zijn, maar ook scholen helpen wij uit de brand.

WhatsApp Image 2020-12-15 at 14.20.24 (2)

Geïnteresseerd in één van onze diensten?

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten? Vraag dan vrijblijvend een offerte op of neem bij verdere vragen contact met ons op via het contactformulier.