Anti Spin behandeling

Heeft u last van spinnen? Spinnen kunnen overlast veroorzaken doordat ze webresten en spinnenpoep achterlaten die niet makkelijk schoon te maken zijn. Met een Anti Spin behandeling dirigeren wij spinnen en andere insecten naar een andere plek.

Na de Anti Spin behandeling zijn de behandelde oppervlakten beschermt met een vuil afstotende beschermlaag waardoor spinnenwebben niet meer zullen hechten aan de oppervlakte en zullen de spinnen vertrekken.

Een Anti Spin behandeling is een milieuvriendelijke oplossing en veilig voor mens, dier en plant. Het geeft uw bedrijfspand een representatieve uitstraling en weert spinnen.

Waarom Anti Spin behandeling?

Spinnen zijn nuttige dieren toch zorgen ze ook voor overlast. Webresten en uitwerpselen laten vlekken achter op uw ramen en kozijnen. Dit geeft uw pand geen representatieve uitstraling. Bovendien is het hardnekkig vervuiling en lastig om te verwijderen. Een Anti Spin behandeling biedt een milieuvriendelijke uitkomst.

Anti spin behandeling

Wanneer een Anti Spin behandeling?

Preventief een Anti Spin behandeling bespaart u geld op het schoonmaken van uw bedrijfsband en het onderhoud op uw kozijnen. De Anti Spin behandeling kunt u het beste laten uitvoeren voordat het spinnenseizoen in april/mei begint. Wanneer u op tijd een Anti Spin behandeling laat doen is uw pand direct vanaf het begin van het seizoen spinvrij.

Het naseizoen is de beste tijd voor een tweede Anti Spin behandeling zodat spinnen in de winter geen nieuwe nesten gaan maken. Na de Anti Spin behandeling zijn de behandelde oppervlakten, afhankelijk van weersinvloeden en de spinnenpopulatie, tot zes maanden beschermt.

De voordelen van Anti Spin behandeling:
Weren van spinnen en insecten
Representatieve uitstraling
Vuilafstotende beschermlaag

Waarom Schoonmaakbedrijf R.Wagenaar?
Schoonmaakbedrijf schoonmaakbedrijf R.Wagenaar investeert voortdurend in hoogwaardig materiaal en reinigingstechnieken. Dit om veilig op hoogte te kunnen werken met optimaal resultaat. Opdrachten worden vakkundig uitgevoerd door gecertificeerde medewerkers die beschikken over de benodigde diploma?s en praktijkervaring. Samen met de klant bespreken wij de uit te voeren werkzaamheden m.b.t. Anti Spin behandeling.

Heeft u last van spinnen? Anti Spin behandeling is de uitkomst. Wilt u dit door gecertificeerde medewerkers laten doen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden van Anti Spin te bespreken. U kunt ons bereiken via ons telefoonnummer 06 - 1615 3576 of vul het offerte formulier in